Algemene Voorwaarde

Voorwaarden voor de aankoop en verkoop van Pita Delicatessen Cakes, gevestigd aan de Hoogstraat 68-72, 3111 HK Schiedam, Nederland, hierna simpelweg Pita Delicatessen Cakes genoemd, en, aan de anderekant, de klant Pita Delicatessen Cakes, gekwalificeerd bij de aankoop vanpita delicatessen cakes producten, hierna simpelweg Klant genoemd.

Overwegende dat Pita Delicatessen Cakes via internet producten en diensten verkoopt; Gezien het belang van de klant bij de aankoop van de producten die Pita Delicatessen Cakes (“Producten”) in zijn verkoopkanalen aanbieden; Het doel van deze overeenkomst is het vaststellen van de algemene gebruiksvoorwaarden en de aankoop van producten en diensten van klanten via de website van Pita Delicatessen Cakes. 

I. Vertrouwelijkheid: Pita Delicatessen Cakes is verantwoordelijk voor het bewaren van de vertrouwelijkheid van alle gegevens en informatie die door de Klant in het aankoopproces worden verstrekt. De veiligheid van de site wordt dagelijks gecontroleerd en gegarandeerd tegen de actie van hackers, via het zegel “Armored Site”.

II. Klantenservice: De klant heeft deze service om hun twijfels op te lossen, eventuele verzoeken of klachten met betrekking tot hun verzoek of inhoud die beschikbaar wordt gesteld op de site op te lossen. Klantenservice kan worden geactiveerd via telefoon of website formulier.

III. Leveringsbeleid: de deadline voor de levering van de producten wordt geïnformeerd tijdens de aankoopprocedure, verantwoord op werkdagen. Leveringen van de producten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. Bij wijze van uitzondering kunnen sommige productleveringen plaatsvinden op zaterdag, zondag en feestdagen.

III.I – De conferentie over de toereikendheid van de afmetingen van het product is de verantwoordelijkheid van de Klant, die ervoor moet zorgen dat deze in overeenstemming zijn met de ruimtelijke grenzen van de liften, deuren en gangen van de plaats van levering. De montage of demontage van het product zal niet worden uitgevoerd, het vervoer door de ladder en/of deuren en ramen, of het opheffen van leveringen.

III.II – Maximaal twee   pogingen worden gedaan naar de geïnformeerde plaats, op alternatieve dagen, met een interval van maximaal 48 uur tussen de ene levering en de andere. Het is van essentieel belang dat er op het gevraagde adres een persoon is die door de koper is gemachtigd, ouder dan 18 jaar, en een identificatiedocument bij zich heeft om de goederen te ontvangen en het leveringsprotocol te ondertekenen. Als er twee mislukte leveringspogingen zijn, keert de bestelling terug naar  Pita Delicatessen Cakes.  

III.III – Nadat de bestelling is afgerond, is het niet mogelijk om de betaalmethode en/of afleveradres, aanvraag vooraf of zelfs prioriteit van levering te wijzigen.

III.IV – De levertijd die tijdens de aankoopprocedure van het product wordt gerapporteerd, houdt rekening met de voorraad, de regio, het proces van de afgifte van de factuur en de bereidingstijd van het product. Bij elke update over de status van bestellingbezorging stuurt het Pita Delicatessen Cakes-systeem automatisch waarschuwingse-mails naar de Klant.

III.V – De waarde van de leveringsvracht wordt berekend op basis van de leveringslocatie, het gewicht en de afmetingen van het product.